El meu nom és Júlia Devesa, i soc fisioterapeuta i dietista-nutricionista. Soc del Maresme i des de l’any 2018 estic instal·lada a Osona.

La meva passió per la salut i el coneixement sobre el funcionament del cos humà em va portar a estudiar el Grau de Fisioteràpia a Barcelona l’any 2012. Durant la carrera vaig tenir l’oportunitat d’aprendre de grans professionals i de tenir el meu primer contacte amb el món de la salut. Per quan vaig acabar els estudis tenia molt clar que m’interessava el camp de la fisioteràpia múscul-esquelètica i també el món de la salut de la dona, que està començant a aconseguir l’atenció que es mereix en els últims anys. 

Entenc la salut com un concepte global. Tenir salut no vol dir només no patir cap lesió o patologia, sinó que inclou aspectes molt més amplis com el benestar psicològic i social, no només salut a nivell físic. En el meu dia a dia procuro tenir en compte tots aquests aspectes que formen part de la vida de cada persona. Dins d’aquest concepte tant complex i divers que és la salut, la nutrició hi juga un paper clau, ja que l’alimentació és un acte que duem a terme a diari i que té un component social molt important també dins la nostra societat. És per això que l’any 2016 vaig decidir ampliar la meva formació estudiant el Grau en Nutrició Humana i Dietètica a Vic. Va ser llavors quan vaig començar també a treballar en consulta presencial al centre Sportwin de Vic i impartint també sessions de pilates i hipopressius, tècniques en les quals m’havia format en paral·lel a la formació universitària. Compaginar les sessions de consulta amb les sessions grupals em dóna la possibilitat de gaudir de la meva feina en diferents espais i metodologies de treball i també de poder tenir una visió més completa de les persones a les que tracto, ja que puc fer un seguiment fora de la camilla.

Em sento molt agraïda de poder aportar el meu granet de sorra a la salut i qualitat de vida de les persones que confien en mi i que em permeten seguir creixent, tant a nivell personal com professional.