Fisioestètica

La disciplina de la fisioestètica té com a objectiu preservar la salut i augmentar l’estètica

punts goals

Un bon aspecte de la pell és el millor reflex d’un bon estat de salut.

La pell és la nostra primera barrera entre el cos i el medi. Una pell sana ens protegeix i ens permet llibertat de moviment però també defineix el nostre aspecte estètic extern. Una dermis danyada, que té nòduls de greix o que no ha cicatritzat correctament pot limitar la nostra qualitat de vida. El tractament d’estètica contribueix a suavitzar les arrugues causades per l’envelliment i a millorar la pèrdua de to de la pell, que pot ser deguda a una pèrdua de pes o als efectes de l’embaràs. Treballem amb la tecnologia de Indiba Activ que ajuda a activar el metabolisme cel·lular i disminueix la retenció de líquids.

Tractaments de fisioestètica

Retenció de líquids. Drena els teixits des de l’interior

Pèrdua de to i flacidesa. Defineix i redueix el contorn, tensa i remodela la pell.

Cel·lulitis. Actua en els focus de greix subcutani localitzat.

Remodelació. Tractament eficaç en glutis, pit i abdomen. Indicat per a post-part.

Tractaments específics per al post-part

Estem especialitzats en la salut de la dona i per això tenim en compte també les necessitats un cop finalitzat l’embaràs. Les nostres fisioterapèutes faran una valoració completa del teu cas i t’oferiran les opcions que mes s’ajustin a les teves necessitats.

Tractament de cicatrius

Les cicatrius, en qualsevol context, poden provocar tensions en les zones adjacents. En el cas de les cicatrius de cesàries, les tensions es poden donar a nivell de la musculatura abdominal i del sòl pèlvic. L’aparició d’adherències o cicatritzacions disfuncionals pot provocar restriccions de mobilitat, flaccidesa i/o alteracions de la sensibilitat. En els tractaments amb Indiba Activ treballem conjuntament la teràpia manual i l’aplicació de radiofreqüència per hidratar, elastificar i regenerar els teixits de la zona abdominal. D’aquesta manera assegurem una bona mobilitat dels teixits, una reafirmació de la pell i una bona funcionalitat muscular global de la faixa abdominal i el sòl pèlvic.

Acceleració en la regeneració de teixits

Durant l’embaràs es produeix una separació dels rectes de l’abdomen com a conseqüència de l’augment del volum de la panxa. Aquesta separació es dóna en el 100% de les dones a partir del tercer trimestre i es resol de manera fisiològica durant el post-part. En alguns casos aquesta separació dels rectes és excessiva i es manté un cop finalitzat l’embaràs. En aquests casos, el tractament conjunt de diatèrmia i exercici físic dirigit pot ajudar a reprogramar la musculatura abdominal i regenerar la línia alba, que està formada majoritàriament per colagen.

Tractament per a la flaccidesa de la pell després de l’embaràs

punts goals

Vols més informació sobre els nostres serveis?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari i et donarem resposta el mes aviat possible.

Leave this field blank

Segueix-nos a Instagram

Ens pots trobar al Centre Sportwin de Vic

C/ Figueres, 24, Vic

Horari: de dilluns a divendres de 08.00h a 21.00h

+34 607 25 50 94

Copyright © Goals Salut 2022 | Disseny Web Laia Brunet

Ens pots trobar al Centre Sportwin de Vic

C/ Figueres, 24, Vic

Horari: de dilluns a divendres de 08.00h a 21.00h.

+34 607 25 50 94

Copyright © Goals Salut 2022 | Disseny Web Laia Brunet