Embaràs Actiu

La realització d’activitat física és una de les recomanacions bàsiques per a que tant la dona com el nadó tinguin un bon estat de salut al llarg de tot l’embaràs. Una bona programació de l’activitat física pot ajudar a controlar l’augment de pes durant l’embaràs, contribuir a prevenir complicacions com la preeclampsia o la diabetis gestacional i evitar disfuncions de la musculatura del sòl pèlvic o de l’abdomen, com la diastasi recti.

A Goals et volem oferir un acompanyament integral durant tot el procés de l’embaràs. T’ajudem proporcionant-te tota la informació i les eines necessàries per afrontar aquesta etapa tant única de la vida en les millors condicions possibles. Les sessions d’exercici durant l’embaràs estan sempre guiades per una de les nostres fisioterapeutes especialitzades, i podràs treballar tant a nivell individual com acompanyada d’altres dones.

T’acompanyarem a conèixer el teu sòl pèlvic i t’ensenyarem com el pots treballar per ajudar a suportar el pes que comporta l’embaràs i per al moment del naixement. A través del treball de la consciència corporal i els exercicis específics enfocats a la musculatura més profunda podrem també facilitar el camí de la recuperació post-part, partint d’una bona condició física i un bon coneixement del propi cos.

punts goals

Vols més informació sobre els nostres serveis?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari i et donarem resposta el mes aviat possible.

Leave this field blank

Segueix-nos a Instagram

Ens pots trobar al Centre Sportwin de Vic

C/ Figueres, 24, Vic

Horari: de dilluns a divendres de 08.00h a 21.00h

+34 607 25 50 94

Copyright © Goals Salut 2022 | Disseny Web Laia Brunet

Ens pots trobar al Centre Sportwin de Vic

C/ Figueres, 24, Vic

Horari: de dilluns a divendres de 08.00h a 21.00h.

+34 607 25 50 94

Copyright © Goals Salut 2022 | Disseny Web Laia Brunet